Fortuna sorteert voor op vertrek Diemers met Hansson

10 juni 2020, 19:32   Bijgewerkt: 10 juni 2020, 20:11

Fortuna Sittard sorteert alvast voor op het vertrek van Mark Diemers. De club uit Limburg heeft in de persoon van Emil Hansson een nieuwe aanvallende middenvelder aangetrokken. De voormalig smaakmaker van RKC Waalwijk komt over van Hannover 96 en tekent voor vier seizoenen. De transfer wordt bevestigd door de Limburgse club.

Bij Hannover 96 kwam Hansson niet uit de verf, waardoor hij halverwege het afgelopen halfjaar weer neerstreek bij RKC. Hij speelde zeven Eredivisie-duels waarin hij één keer scoorde. "Ik ben supergemotiveerd om na mijn vakantie in Sittard aan de slag te gaan", vertelt hij op de website van zijn management. "Tijdens de afgelopen maanden ben ik erachter gekomen dat ik graag in Nederland voetbal", zegt de 21-jarige Zweed op de website van zijn management Wasserman.

"Fortuna gaf me het beste gevoel, zeker nadat ik enkele gesprekken had gevoerd met trainer Kevin Hofland", vertelt de middenvelder. "In de media lees je ook veel positieve verhalen over de club. Zij zijn ook nog steeds groeiende. Al die signalen waren voor mij voldoende om voor Fortuna Sittard te kiezen.''

De voormalig speler van Feyenoord baalt ervan dat zijn periode bij Hannover teleurstellend is geworden. "Ik had het me zeker anders voorgesteld", vertelt de middenvelder. "Het elftal draaide niet goed en toen eerst de toenmalige trainer Mirko Slomka, die zeker vertrouwen in mij had, werd ontslagen, en daarna ook nog de technisch directeur, werd alles anders. Met de nieuwe coach (Kenan Kocak, red.) had ik minder vaak contact.''

Met de komst van Hansson sorteert Fortuna alvast voor op het vertrek van Diemers. De middenvelder staat in de belangstelling van Feyenoord en FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen