Utrecht hóéft niet te verkopen en wil mooie prijs voor Kerk

11 juni 2020, 08:19

FC Utrecht gaat er in de zomer alles aan doen om de selectie voor komend seizoen bijeen te houden. Hoewel de coronacrisis er ook in de Domstad inhakt, hoeft de club niet per se te verkopen om het hoofd financieel boven water te houden. Daarom mogen de voetballers ook niet voor een lagere prijs vertrekken dan voor de coronacrisis aan de hand was.

Dat vertelt trainer John van den Brom tegenover Voetbal International. "We hóéven niet te verkopen", verduidelijkt de oefenmeester. "Het is sowieso nog rustig op de transfermarkt. Ik denk dat dat de komende twee maanden nog wel zo blijft. Maar in september als alles weer is begonnen en het toch een beetje tegenvalt bij bepaalde clubs, dan gaat het circus weer opnieuw beginnen."

Dan zullen clubs zich ongetwijfeld ook melden voor smaakmaker Gyrano Kerk, die eerder al in de belangstelling stond van een aantal clubs. "Het is niet zo dat de clubleiding tegen mij heeft gezegd: Als er nu een club voor Gyrano komt, dan laten we hem gaan. Nee. Er zullen altijd mogelijkheden komen om spelers te verkopen. Maar dan wel tegen de goede prijs", aldus Van den Brom.

Lees ook: Kerk zou in zomer graag vervolgstap willen maken

Club Brugge-aanvaller Cyril Ngonge zou een van de voetballers zijn die op het wensenlijstje staat van de Domstedelingen, mocht Kerk verkassen. De aanvaller speelde inmiddels 135 officiële wedstrijden namens de club, waarin hij 33 keer scoorde en 36 assists gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen