Pasveer koos eieren voor zijn geld: "Keepersmarkt is klein"

11 juni 2020, 08:27

Remko Pasveer (36) tekende recentelijk een nieuw eenjarig contract bij Vitesse en koos daarmee vooral eieren voor zijn geld. De keeper had een buitenlands avontuur ook op zijn wensenlijstje staan, maar door de coronacrisis besloot hij om in Arnhem te blijven. "Daarmee is de deur naar het buitenland voor mij niet dicht. De zaken kunnen er volgend jaar weer heel anders voor staan."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Ik heb de afgelopen maanden heus wel over de grens gekeken", zei Pasveer, die tot de conclusie kwam dat de transfermarkt op z'n gat ligt. Ook in Rusland, het land waar hij graag heen was gegaan, mogelijk voor een hereniging met trainer Leonid Slutsky. "Maar de keepersmarkt is, traditioneel, klein. Bryan Linssen krijgt als aanvaller nu aanbiedingen uit alle hoeken van de wereld."

En dus zette hij een handtekening onder een eenjarige verbintenis bij Vitesse. "Ik had zelf de voorkeur voor een tweejarig contract. Mijn leeftijd zal meespelen. De coronacrisis. Maar ik ben hier blij mee. Vitesse wil door, ik ga door. Zolang ik me goed voel. En nu ben ik volgend jaar zomer weer transfervrij", aldus Pasveer.

Lees ook: Pasveer: "Slutsky heeft bij mij voor een keerpunt gezorgd"

Vertrek Slutsky

Mogelijk volgt er dan alsnog een stap naar Rsuland of hereniging met Slutsky. De doelman vindt het vertrek van de Russische coach nog altijd spijtig. "Mij deed het meeste pijn dat hij er zelf de stekker uit trok. Dat hij het niet meer zag zitten. Hij nam op mooie wijze afscheid van de groep. Met een lunch. We hebben daar nog zitten lachen en dollen. Daarin kun je zien dat hij een groot hart heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen