Heerenveen moet 'de hoofdprijs' betalen als ze Zwarts willen

11 juni 2020, 15:43

Als sc Heerenveen aanvaller Joël Zwarts wil overnemen van Excelsior, dan zal het niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. De voorhoedespeler van de Rotterdammers heeft nog een tweejarig contract op Kralingen. "En we zitten niet in geldnood, dus dan moeten ze de hoofdprijs betalen", weet trainer Marinus Dijkhuizen.

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. Hoe concreet Heerenveen overigens is voor de aanvaller, weet Dijkhuizen ook niet. "Waarschijnlijk komt het van een zaakwaarnemer. Het is in elk geval niets officieels, want Heerenveen heeft zich hier nog niet gemeld", verzekert Dijkhuizen. Dat Zwarts een interessante speler is, erkent hij echter wel. "Maar ik denk dat het voor hem goed is om een volledig seizoen hier te spelen. Dit was geen volledig seizoen. Maar als Heerenveen serieus komt, kan ik me voorstellen dat een speler geïnteresseerd is."

Zwarts verruilde afgelopen zomer Feyenoord voor Excelsior. Bij Feyenoord, dan hem vorig seizoen verhuurde aan FC Dordrecht, brak de aanvaller nooit door. In het shirt van Excelsior maakte Zwart dit seizoen twaalf doelpunten in 33 wedstrijden, ook bereidde hij acht treffers voor.

Lees ook: Zwarts flirt met sc Heerenveen: "Het zou een mooie stap zijn"

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen