Heracles verlengt met Bucker, Baggerman vertrekt bij RKC

12 juni 2020, 16:36

Heracles Almelo verlengde onlangs al het contract van tweede doelman Michael Brouwer en heeft ook een overeenkomst bereikt met Koen Bucker. De 23-jarige derde keeper beschikte over een aflopende verbintenis, maar heeft een nieuw contract gekregen. Hij blijft zodoende een jaar langer in Almelo.

In de verbintenis is de optie op een extra jaar opgenomen. "Ik ben nu twee jaar bij deze club en ben blij dat ik nog een seizoen blijf", zegt Bucker op de clubwebsite. "Ik voel me hier goed en werk prettig samen met keeperstrainer Brian van Loo en collega-keepers Janis Blaswich en Michael Brouwer. Samen met hen groei ik nog elke dag als doelman." Bucker speelt sinds 2018 bij Heracles. Eerder speelde hij bij AZ.

Ook nieuws bij RKC

RKC Waalwijk gaat niet langer door met Nikki Baggerman (rechts op de foto) en dat is geen verrassing. De middenvelder stond vier jaar lang op de loonlijst in Brabant en speelde in totaal zestig wedstrijden voor de club. Het afgelopen halfjaar werd hij al verhuurd Tweededivisionist TEC. RKC bevestigt vrijdag dat zijn aflopend contract niet wordt verlengd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen