Van Hoeven verlaat Sparta en krijgt kans bij Go Ahead Eagles

13 juni 2020, 16:25

Bradly van Hoeven speelt komend seizoen in de Eerste Divisie. De twintigjarige vleugelspeler imponeerde afgelopen seizoen in Jong Sparta, maar dat was niet genoeg om de clubleiding ervan te overtuigen om hem komend seizoen te gebruiken in het eerste. De club stalt hem op huurbasis bij Go Ahead Eagles.

De twintigjarige Van Hoeven scoorde afgelopen seizoen negen keer in competitie. Hij werd daarmee topscorer van de ploeg in de Tweede Divisie. Volgens Henk van Stee, directeur voetbalzaken, is het goed voor hem om te rijpen in Deventer. "Bij Jong Sparta heeft Bradly bewezen dat hij het niveau van de Tweede Divisie aankan, dus is het voor zijn ontwikkeling goed om profervaring op te doen in de Keuken Kampioen Divisie. Voor een jonge buitenspeler is het gewoon belangrijk om veel te spelen en bij Go Ahead krijgt hij die kans."

In totaal heeft de vleugelspeler 43 wedstrijden in de Tweede Divisie in de benen. Hij scoorde daarin veertien keer. Hij heeft op Het Kasteel nog een verbintenis tot 2021, met een optie op een extra jaar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen