HSV doet prima zaken met overwinning bij hekkensluiter

12 juni 2020, 22:30

Hamburger SV heeft vrijdag prima zaken gedaan in de strijd om promotie naar de Bundesliga. De formatie uit Noord-Duitsland had de nodige moeite met Dinamo Dresden, maar won uiteindelijk door een late treffer toch met 0-1. Daardoor blijft de promotiedroom nog volop in leven voor het team van Rick van Drongelen en Timo Letschert.

De Nederlandse centrumverdedigers waren ook vrijdag weer basisspelers bij HSV; zij vormden samen het centrum. Tegen de hekkensluiter had HSV de nodige moeite om de ban te breken. Dat lukte pas in de 84ste minuut door een doelpunt van de Fin Joel Pohjanpalo: 0-1. HSV ontsnapte zodoende aan nieuw puntenverlies. Vorige week ging het namelijk al mis tegen middenmoter Holstein Kiel (3-3).

HSV speelt nog drie wedstrijden in de 2. Bundesliga. Het is voor de club van levensbelang om bij de eerste twee te eindigen, omdat die plekken recht geven op promotie. HSV staat nu tweede, met een punt meer dan VfB Stuttgart. Die ploeg speelt later dit weekend nog tegen Karlsruher SC en kan dus weer langszij komen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen