'Prikkelende' uitspraak Advocaat wordt gewaardeerd

13 juni 2020, 08:34

De supportersvereniging van Feyenoord bekijkt de uitspraken van Dick Advocaat van de positieve kant. De oefenmeester van de Rotterdammers verbaasde zich over het feit dat Ajax veel meer seizoenskaarten verkoopt. "Het is soms zelfs weleens goed dat iemand de boel een beetje op scherp zet, denk ik", zegt Remco Ravenhorst, voorzitter van FSV De Feijenoorder.

Advocaat begrijpt niet waarom Feyenoord er nog maar 17.500 verkocht en Ajax ondertussen al 32.000 stuks. "Dick Advocaat mag dat zeker zeggen', aldus Ravenhorst tegen het Algemeen Dagblad. "Lekker een beetje prikkelen. Het zal vast ook een positief effect hebben op het aantal door onze club verkochte kaarten, daar ben ik van overtuigd. Aan de andere kant denk ik dat Feyenoord niet teveel met anderen bezig moet zijn. Onze club moet vooral naar zichzelf moet kijken."

Lees terug: Advocaat: waarom verkoopt Ajax meer kaarten dan Feyenoord?

Anderzijds loopt de verkoop ten opzichte van vorig seizoen een stuk beter. "En dat ook nog eens in een tijd waarin corona onze levens bepaalt. Er is ook geen uitgebreide publiciteitscampagne aan vooraf gegaan. Bovendien is het zo dat Feyenoord op dit moment in een fase zit waarin de seizoenkaarthouders in de gelegenheid worden gesteld om hun kaart te verlengen. Pas later kunnen mensen die geen kaart hebben een kaart aanschaffen. De uitzondering zijn die paar vakken die niet altijd zijn uitverkocht. En er zijn allerlei andere factoren die een rol kunnen spelen in waarom mensen nu wel of juist niet een kaart kopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen