Istanbul Basaksehir weer aan kop, assist Lens helpt Besiktas niet

13 juni 2020, 22:30

Istanbul Basaksehir heeft bij de hervatting van de SüperLig geen fout gemaakt. De club van Eljero Elia kwam in punten gelijk met koploper Trabzonspor door subtopper Alanyaspor met 2-0 te verslaan. Besiktas ging zaterdagavond onderuit tegen Antalyaspor. Ondanks een assist van Jeremain Lens won de nummer vijf van Turkse competitie met 1-2.

Istanbul Basaksehir - Alanyaspor 2-0

Eljero Elia schitterde zaterdag in afwezigheid bij Istanbul Basaksehir. Hij maakte geen deel uit van de wedstrijdselectie van de titelkandidaat. Zonder de Nederlandse buitenspeler trok de club uit Istanbul in het laatste halfuur de wedstrijd naar zich toe. Mahmut Tekdemir maakte na ruim een uur de 1-0 tegen Alanyaspor, waarna Edin Visca vanaf de penaltystip de wedstrijd besliste. Door de 2-0 zege heeft Istanbul Basaksehir weer evenveel punten als Trabzonspor, dat op doelsaldo aan kop gaat.

Besiktas - Antalyaspor 1-2

Bij Besiktas was er zaterdag wel Nederlandse inbreng. Lens kreeg van zijn trainer een klein halfuur speeltijd. Hij werd ingebracht bij een 0-2 achterstand en was al snel belangrijk voor zijn team door de assist op de 1-2 af te leveren. De gelijkmaker volgde niet, waardoor Besiktas met lege handen achterbleef. De topclub heeft vijf punten minder dan nummer vier Sivasspor, dat ook nog eens een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen