Klaassen blijft strijdbaar: "Laten zien dat we nog steeds vechten"

14 juni 2020, 11:48

Werder Bremen heeft de strijd om lijfsbehoud nog niet opgegeven. De formatie van Florian Kohfeldt moest zaterdag winnen bij hekkensluiter SC Paderborn en deed dat ook (1-5). Davy Klaassen was met twee goals belangrijk en is nog uitermate strijdbaar.

"Dit was voor beide teams een alles-of-niets-wedstrijd. We hebben laten zien dat we nog steeds vechten tegen degradatie. Qua resultaat was het een perfecte dag voor ons", vertelt de oud-Ajacied op de clubwebsite. Werder ging rusten met een 0-3 voorsprong, mede door twee goals van Klaassen. "We begonnen sterk, hebben druk op ons uitgeoefend en hebben op die manier veel ballen gewonnen. Uiteindelijk ziet het er op basis van het resultaat simpel uit, maar het was een zwaarbevochten overwinning. Na rust was het moeilijk, toen speelden we minder."

Werder staat zeventiende, maar heeft evenveel punten als nummer zestien Fortuna Düsseldorf. de zeventiende plaats betekent rechtstreekse degradatie, terwijl plaats zestien recht geeft op een play-off-plaats. Werder Bremen speelt nog drie duels dit seizoen. Volgende week komt Bayern München op bezoek.

Bekijk hier de doelpunten van Klaassen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen