Aubameyang over langer verblijf bij Arsenal: "Belangrijkste keuze"

14 juni 2020, 14:01   Bijgewerkt: 14 juni 2020, 14:14

Bij Arsenal draagt Pierre-Emerick Aubameyang de aanvoerdersband en de Gabonees is al jaren de belangrijkste speler van de club. Het contract van de spits loopt volgend jaar af en dus wordt er gesproken over zijn toekomst. De spits weet niet of een langer verblijf erin zit.

De spits is dertig jaar en als hij nog een transfer wil maken, moet dat deze zomer of volgend jaar gebeuren. Hij spreekt bij Téléfoot dan ook over 'de belangrijkste keuze van zijn carrière'. "Ik heb maanden geleden met Arsenal gesproken over de situatie. Zij weten heel goed waarom er nu geen schot in de zaak zit. De club heeft de sleutels in handen en ze weten wat ze moeten doen. Het is sowieso een heel lastige keuze en er is nog niets zeker. Ik heb nog geen aanbieding gekregen, het is aan hen om dat nu voor elkaar te krijgen."

Met Arsenal won de spits tot dusver nog geen enkele prijs, al was hij zelf met zijn doelpunten altijd wel belangrijk voor de ploeg. De aanvaller beseft dat het tijd is voor zilverwerk. "Natuurlijk wil ik prijzen winnen, dat geldt voor elke speler. Dat is belangrijk. Maar ik kan niet zeggen of dat met Arsenal gaat lukken of met een andere club."

Dat de club geen prijzen wint, ligt zeker niet aan de Gabonees. Dit seizoen staat hij op 17 goals, vorig seizoen kwam hij tot liefst 22 Premier League-goals. Daarmee werd hij mede topscorer van de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen