Huntelaar: "Het ziet er goed uit voor volgend jaar"

14 juni 2020, 19:56

Er lijkt op korte termijn duidelijkheid te komen over de toekomst van Klaas-Jan Huntelaar. De 36-jarige spits beschikt over een aflopend contract bij Ajax, maar een langer verblijf in Amsterdam is niet uitgesloten. "Het ziet er goed uit voor volgend jaar. Ik voel geen druk en zal binnenkort iets bekendmaken", lijkt hij tegenover NRZ te verklappen dat hij weet waar hij na de zomer voetbalt.

Voetbal International meldde eerder al dat Huntelaar zijn contract bij Ajax kan verlengen. De spits kan zijn loopbaan ook elders in Nederland voortzetten. Heerenveen hoopt Huntelaar te verleiden tot een terugkeer. Stoppen met voetballen sluit de routinier in elk geval uit. "Ik ben in mijn hoofd nog steeds een voetballer en dat is het belangrijkste. Als je fysiek problemen hebt, is het einde nabij, maar ik heb nog altijd geen problemen. Het leven lacht me toe."

Huntelaar realiseert zich tegelijkertijd ook dat het einde van zijn carrière nadert. "Het is duidelijk dat mijn actieve carrière snel zal eindigen. Ik moet nog beslissen wat ik daarna wil doen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen