Direct weer blessurezorgen bij Real Madrid na winst op Eibar

15 juni 2020, 09:42

Real Madrid kwam zondag sterk uit de coronacrisis, door thuis met 3-1 te winnen van Eibar. De ploeg van Zinedine Zidane blijft zodoende in het spoor van koploper FC Barcelona. Toch was er na afloop niet alleen maar tevredenheid, aangezien er direct blessurezorgen opdoemden.

Rechtsback Dani Carvajal werd namelijk in de rust gewisseld met een blessure, waardoor Ferland Mendy zijn opwachting mocht maken. Ook Sergio Ramos en Eden Hazard werden vervolgens na een uur gewisseld. Beide spelers hadden last van pijntjes en zaten op de tribune met ijselementen. Daarnaast had ook Marcelo last van fysieke malheur, maar Zidane wisselde de Braziliaan niet. Toch zijn er zodoende direct weer veel zorgen voor de Franse trainer.

Zeker nu het schema direct na de coronastop weer overvol wordt. Real Madrid heeft twee punten achterstand op Barcelona en neemt het midweeks op tegen Valencia. Of Carvajal, Ramos, Hazard en Marcelo op tijd fit zijn voor de wedstrijd van donderdag, is nu nog niet duidelijk. Verdediger Nacho Fernández zit al langere tijd in de lappenmand van De Koninklijke.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen