De Jong krijgt goed nieuws en is midweeks weer inzetbaar

15 juni 2020, 09:57

De blessure die Frenkie de Jong zaterdag opliep tegen Real Mallorca (0-4) is niet ernstig. De middenvelder van FC Barcelona liep in de slotfase van de wedstrijd tegen een fysiek ongemak aan en werd gewisseld. Onderzoek van de medische staf heeft uitgewezen dat er geen blijvend problemen is voor de Nederlander. Dat meldt Marca.

Dat betekent dat de 23-jarige speler dinsdag gewoon kan spelen tegen Leganes. De Jong had een klein ongemak en vroeg om een wissel, bevestigde trainer Quique Setien na het duel. Ernstig is het niet, aangezien hij zondag alweer volledig meetrainde met de ploeg. Of hij dinsdag ook in de basis staat, is afwachten. Door het drukke schema is de coach van plan om flink te rouleren in zijn ploeg. Jordi Alba is er wegens een schorsing sowieso niet bij, waardoor Junior Firpo zijn entree maakt in het team.

De verwachting van het Spaanse dagblad is dat ook with Clement Lenglet, Arthur Melo en Luis Suarez in de basis starten in Camp Nou. Barcelona heeft twee punten voorsprong op belager Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen