'Naast Jans ook Lukkien in beeld bij FC Twente'

15 juni 2020, 16:35   Bijgewerkt: 15 juni 2020, 19:02

Dick Lukkien is een van de kandidaten om volgend seizoen hoofdtrainer te worden bij FC Twente. Dat meldt De Telegraaf maandagmiddag. Ron Jans is echter nog altijd de favoriet om de vacante trainerspositie in Enschede in te vullen.

Lukkien beschikt bij FC Emmen over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2023. De trainer zou volgens bronnen rond de club uit Drenthe geen vertrek willen forceren. Jans is daarom nog altijd de belangrijkste kandidaat om aan de slag te gaan in de Grolsch Veste. De verwachting is dat de clubloze trainer op korte termijn wordt aangesteld in Enschede.

In Emmen gaat men ervan uit dat Lukkien niet vertrekt. "Je weet het nooit helemaal zeker in het voetbal, maar daar gaan we wel van uit. We hebben onlangs nog het tot medio 2021 lopende contract van Dick verlengd tot medio 2023", reageert Ronald Lubbers, voorzitter van de Emmenaren.

Kort geleden leek Alexander Zorniger nog de nieuwe trainer van FC Twente te worden. De Duitser had een aanbieding op zak, maar haakte af nadat nieuwe technisch directeur Jan Streuer aangaf het liefst een Nederlandse trainer te willen aanstellen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen