Kökcü hoeft niet weg: "Wil Feyenoord wel dat ik blijf?"

15 juni 2020, 22:25

Het is Orkun Kökcü niet helemaal duidelijk wat Feyenoord met hem van plan is. Als het aan de negentienjarige middenvelder ligt, dan voetbalt hij ook volgend seizoen in Rotterdam. De onderhandelingen over een nieuw contract verlopen echter stroef.

"Ik ben nog niet klaar hier, ik heb het naar mijn zin, ik wil volgend jaar kampioen worden", vertelt Kökcu in een interview met Voetbal International. "Maar ik heb nu twee keer een aanbieding gehad die – met alle respect – niet was wat ik had gehoopt. En nu is het stil. Ik weet niet of het bewust is, maar het voelt soms alsof de club tijdrekt om me straks alsnog te verkopen. Dat er dan geen weg terug meer is. Het voelt een beetje ongemakkelijk. Wil Feyenoord wel dat ik blijf?"

Kökcü realiseert zich dat Feyenoord minder financiële mogelijkheden heeft door de coronacrisis. "Ik weet het, clubs hebben het moeilijk, Feyenoord ook. Maar in principe lever ik de club straks geld op, als alles goed blijft gaan. En ik hoef echt niet de best betaalde speler hier te worden, bij lange na niet zelfs. Geef me gewoon het gevoel dat ik in álle opzichten écht een basisspeler ben."

De middenvelder, die tot nu toe 47 wedstrijden voor Feyenoord speelde, staat er goed op bij buitenlandse clubs. Onder meer Arsenal en Sevilla hebben belangstelling.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen