Janmaat ambieert over een jaar terugkeer naar Eredivisie

16 juni 2020, 08:30

Daryl Janmaat staat voor zijn laatste seizoen in de Premier League. Over een jaar wil de dertigjarige verdediger van Watford terug naar de Eredivisie. Het huidige seizoen van de dertigjarige rechtsback is door een knieblessure sowieso voorbij.

"Ik neem nu de tijd om te revalideren en de knie zal straks geen enkel probleem meer opleveren. Bij Watford heb ik het afgelopen seizoen bijgetekend en ik sta tot de zomer van 2022 onder contract", vertelt Janmaat in het Algemeen Dagblad. "Ik wil nog een seizoen echt vlammen in de Premier League, daarna wil ik terug naar Nederland."

Een jaar geleden speelde de oud-speler van ADO Den Haag, sc Heerenveen en Feyenoord ook met die gedachte. "Maar toen kwam de gewenste club uit de eredivisie niet langs. Het is Engeland en dan Nederland, daar ben ik eerlijk in. Een ander land hoeft niet meer van mij. De kinderen willen graag terug en dan is het volgens mij ook wel mooi geweest. Dan heb ik een prachtig avontuur in het buitenland gehad."

Dit seizoen speelde Janmaat in november zijn laatste wedstrijd. "Een bacterie in de knie. Echt gewoon pech. Ik lag er meteen een tijdje uit. In maart hebben we met de club afgesproken dat ik terug mocht naar Nederland. Orthopeed Kerkhoffs in Amsterdam, die veel topsporters behandelt, heeft het gewricht weer helemaal schoongemaakt. Het was wel meteen einde seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen