Frenkie niet in de Barça-basis, concurrenten De Ligt weer fit

16 juni 2020, 20:51

Frenkie de Jong start dinsdagavond niet in de basis bij FC Barcelona in eigen huis tegen Leganés. De middenvelder van de Catalanen liep bij de hervatting na de coronastop een lichte blessure op en zit wel gewoon bij de wedstrijdselectie van Quique Setién, maar start dus op de bank. 

Verder zijn Jordi Alba, Ronald Araújo, Arturo Vidal en Martin Braithwaite ditmaal gepasseerd, terwijl ze afgelopen weekend nog speelden tegen Real Mallorca (0-4 winst). Clement Lenglet, Ivan Rakitic, Arthur en Junior Firpo starten dinsdagavond wel in de basis tegen de nummer negentien van de Primera Division en dienen als de vervangers. Luis Suárez, drie dagen geleden invaller, begint wederom als reserve. 

Concurrenten De Ligt bij wedstrijdselectie

Verder kwam naar buiten dat Matthijs de Ligt 'gewoon' weer bij de selectie zit van Juventus voor de finale van de Coppa Italia woensdagavond. Anders dan bij de halve finale zijn ook zijn directe concurrenten Giorgio Chiellini en Merih Demiral onderdeel van de wedstrijdselectie, al is het onzeker of ze al volledig wedstrijdfit zijn. Ook Aaron Ramsey en Gonzalo Higuaín, die in de halve eindstrijd nog ontbraken, staan op de voorlopige lijst van Maurizio Sarri.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen