Gattuso over Lozano: "Als je het veld opstapt, moet je alles geven"

16 juni 2020, 21:17   Bijgewerkt: 20 juni 2020, 11:48

Gennaro Gattuso is niet bepaald positief over Hirving Lozano. De Mexicaan werd recent van de training gestuurd door de Italiaanse coach van Napoli en deed dat met een duidelijke reden: hij verpestte de training in aanloop naar de finale van de Coppa Italia. "En dat sta ik niet toe", zei Gattuso in duidelijke taal.

Tegenover de Italiaanse media ging Gattuso in op het incident rondom Lozano. "Elke speler die moe is, er geen zin in heeft of mentaal niet scherp genoeg is, kan wat mij betreft in de kleedkamer blijven en de training overslaan", aldus de oefenmeester. "Als je met mij op het veld stapt, moet je alles geven."

Omdat de oefenmeester niet vindt dat Lozano dat deed, werd de aanvaller de van de training gestuurd. De duurste aankoop van Napoli ooit kan al het hele seizoen niet overtuigen. Het vertrek van Carlo Ancelotti en de komst van Gattuso pakte slecht voor hem uit. In de zestien wedstrijden die Gattuso tot nu toe aan het roer stond, kwam Lozano maar 136 minuten in actie.

Na de laatste ontwikkelingen wordt het steeds meer de vraag of Lozano zich volgend seizoen nog speler van Napoli mag noemen. Hij werd onder andere gelinkt aan het Everton van Marcel Brands en staat op de verlanglijst om te verkassen. De vraag is echter wel hoe happig de geïnteresseerde clubs zijn om een flinke prijs op tafel te leggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen