Getafe valt weer tegen, geen La Liga-record voor talent Romero

16 juni 2020, 21:28

Getafe is slecht begonnen na de coronastop in La Liga. De beul van Ajax in de Europa League verloor bij de herstart al van Granada en kwam dinsdagavond in eigen huis niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Espanyol. De hekkensluiter speelde bovendien vrijwel de hele wedstrijd met een man minder na een rode kaart voor Bernardo José.

Toch slaagde Getafe er niet in om de muur te doorbreken, waardoor de ploeg uit Catalonië met een punt naar huis ging. Diep in blessuretijd leek het overigens alsnog te verliezen, maar op de doellijn werd een kopbal van spits Ángel knap gered door Diego López en ook de rebound kon uiteindelik worden weggewerkt. Daardoor pakt Espanyol na de zege bij de hervatting opnieuw een punt en doet het juist goede zaken onderin, terwijl een CL-ticket voor Getafe verder uit beeld raakt.

Villarreal – Real Mallorca 1-0

Voor de vijftienjarige (!) Luka Romero had het een heel bijzondere avond kunnen worden dinsdag, want de aanvaller zat voor het eerst bij de selectie van Real Mallorca. De 'Messi van Mallorca' was bij een invalbeurt de jongste speler ooit in La Liga geworden, maar bleef negentig minuten op de bank. Vanaf daar zag hij hoe Carlos Bacca voor het enige doelpunt van de avond zorgde en zodoende Villarreal aan de tweede zege op rij hielp. Mallorca blijft na de nieuwe nederlaag volop in degradatiezorgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen