Jans op weg naar FC Twente: "Het ziet er goed uit"

17 juni 2020, 07:33   Bijgewerkt: 17 juni 2020, 08:36

Ron Jans stevent af op een dienstverband bij FC Twente. Dat de 61-jarige trainer nog niet getekend heeft, heeft onder andere te maken met de samenstelling van zijn technische staf. De verwachting is dat een oplossing nabij is en Jans spoedig - waarschijnlijk morgen - gepresenteerd wordt.

"Het is duidelijk dat er contact is. Het ziet er ook goed uit, maar het is nog niet rond. Meer kan ik er niet over zeggen", laat Jans weten aan het Algemeen Dagblad. Behalve een hoofdtrainer zoekt Twente ook nog twee assistenten voor Jans. Naast Gonzalo Garcia vertrokken ook assistent-trainer Dennis van der Ree en Peter Niemeyer uit Enschede.

Zodra alles is ingevuld, kan Twente de volledige technische staf presenteren. Het AD vermoedt dat Jans morgen (donderdag) witte rook komt vanuit de Grolsch Veste. De volgende stap is het invullen van de eerste selectie, die deze zomer bijna volledig leegstroomt. De huidige selectie voor komend seizoen bestaat uit vier doelmannen, twee verdedigers, vijf middenvelders en één aanvaller.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen