Guardiola: Manchester City niet klaar voor volgepropt schema

17 juni 2020, 10:36

Volgens Pep Guardiola is Manchester City niet klaar voor de herstart van de Premier League. De manager maakt zich zorgen over het volgepropte schema. "Alle ploegen hebben maar drie of drieënhalve week de tijd gehad om zich voor te bereiden", aldus Guardiola, die woensdagavond met City tegen Arsenal speelt.

Na de ontmoeting met Arsenal speelt City maandag tegen Burnley en wacht drie dagen later de uitwedstrijd tegen Chelsea. "We zijn klaar om een wedstrijd spelen, maar drie dagen later spelen we weer en vier dagen daarna opnieuw... Daar zijn we niet klaar voor", zei Guardiola op de persconferentie. "We zullen moeten roteren en alle spelers gebruiken. Maar dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor de andere clubs."

David Silva

In het restant van het seizoen kan Guardiola beschikken over David Silva, wiens contract aan het einde van de maand normaliter afloopt. Zijn verbintenis is tot einde seizoen verlengd. "Hij speelt zijn laatste wedstrijden voor lege tribunes. Hopelijk kan er toch een mooi afscheid georganiseerd worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen