Almere City shopt bij BVB, Efmorfidis op weg naar RKC

17 juni 2020, 10:55

Almere City FC heeft zich voor komend seizoen opnieuw versterkt. In navolging van Ryan Koolwijk, Michael Woud (Willem II), Oussama Bouyaghlafen (FC Den Bosch) en Thibaut Lesquoy (F91 Dudelange) heeft de club woensdag Steve Tunga gepresenteerd. De middenvelder komt over van Borussia Dortmund, waar hij in het tweede elftal speelde.

Dat laat Almere City FC weten op het clubkanaal. Tunga moet samen met Koolwijk het middenveld gaan vormen bij de Eerste Divisie-club. "Steve is een controlerende middenvelder, die de nodige wedstrijden in het hoogste jeugdteam van Dortmund in de benen heeft. Hij legt veel dynamiek en intensiteit in zijn spel", aldus technisch manager Teun jacobs. "Die intensiteit zie je terug tijdens wedstrijden, maar ook tijdens trainingen. Hij bezit daarmee de drive die we graag in de selectie zien."

Eerder voetbalde Tunga voor jeugdelftallen van VfL Bochum en in de hoofdmacht van SG Wattenscheid 09 alvorens hij bij BVB terecht kwam. "Het plan en de visie van Almere City FC spreken mij enorm aan. Deze club wil naar de Eredivisie en ik ga er alles aan doen om dat doel met mijn ploeggenoten te verwezenlijken", aldus de kersverse aanwinst.

Efmorfidis op weg naar RKC Waalwijk

Verder meldde Voetbal International dat James Efmorfidis, het afgelopen jaar uitblinker van Almere City FC, op weg is naar RKC Waalwijk. Daar moet de 24-jarige voetballer de selectie van Fred Grim meer opties voorin geven. De Griek beschikt over een aflopend contract in Flevoland en alleen de medische keuring weerhoudt hem van een stap omhoog.

Lees ook: Efmorfidis weigert 'sterk verbeterde aanbieding' van Almere City

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen