Streuer blij met Jans: "Veel vertrouwen in samenwerking"

17 juni 2020, 14:23

FC Twente's technisch directeur Jan Streuer sprak de wens uit om een Nederlandse trainer naar Enschede te halen en is in die missie geslaagd. Ron Jans werd vandaag (woensdag) officieel gepresenteerd en staat komend seizoen voor de groep. "De afgelopen dagen hebben we prima gesprekken gevoerd en daaruit bleek uit alles dat Jans heel ambitieus is om FC Twente verder vooruit te sturen", aldus Streuer.

Dat vertelt hij op de clubsite van FC Twente. "Het is mooi dat we Ron Jans aan de club hebben kunnen binden", vindt Streuer, die bijna al zijn eisen kon afvinken voor de aanstelling. "Jans heeft al vele functies op verschillende niveaus vervuld in het betaald voetbal, hij is een enorm ervaren coach die heel goed op de hoogte is van de Eredivisie. We gaan nu aan de slag om de technische staf verder aan te vullen en om de eerste nieuwe spelers naar Enschede te halen. Er ligt veel werk, dat is voor ons allen een mooie uitdaging. We hebben veel vertrouwen in de samenwerking."

Lees ook: Jans tekent contract voor één seizoen bij FC Twente

Streuer gaf eerder te kennen graag een Nederlandse coach te willen aanstellen bij FC Twente. Dat was voor de Duitse kandidaat Alexander Zorniger reden om niet in te stappen in Enschede. Omdat assistent-trainers Dennis van der Ree en Peter Niemeyer ook uit Enschede in de zomer, moet de staf rondom Jans verder worden aangevuld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen