Ajax 'heel content' dat Youth League in augustus wordt hervat

17 juni 2020, 20:34

Naast de Champions League en de Europa League hervat ook de Youth League in augustus. Dat is goed nieuws voor Ajax Onder-19, dat in de kwartfinale staat. Op 17 of 18 augustus strijden de Amsterdammers tegen FC Midtjylland om een plek bij de laatste vier van het prestigieuze jeugdtoernooi.

Overleeft Ajax de kwartfinale, dan is de winnaar van Dinamo Zagreb - Benfica een paar dagen later de tegenstander in de halve finale. De eindstrijd wordt op 25 augustus gespeeld. "We zijn heel content dat het toernooi uitgespeeld gaat worden. Op ons netvlies staat nog de goal van keeper Daan Reiziger in maart tegen Atlético Madrid. De jongens waren euforisch. Een paar dagen later kregen we te maken met de epidemie. Het is fijn voor de jongens dat ze hun Europese droom een vervolg kunnen geven", aldus trainer John Heitinga.

Saïd Ouaali, hoofd jeugdopleiding van Ajax, is ook blij met het nieuws. "Al onze spelers die in maart in de selectie zaten, komen ook dan in aanmerking om mee te doen. Zoals altijd zullen we tegen die tijd kijken welk individu deze wedstrijd nodig heeft. Dan wordt er een team samengesteld die Ajax moet vertegenwoordigen op dit podium. De spelers zullen voortkomen uit de bovenbouw en Jong Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen