Frenkie traint individueel en is twijfelgeval voor Sevilla-uit

18 juni 2020, 10:21   Bijgewerkt: 18 juni 2020, 11:43

Frenkie de Jong is nog altijd een twijfelgeval bij FC Barcelona voor de topper tegen Sevilla. De middenvelder liep bij de hervatting van de Primera Division een blessure op en werd op eigen voorspraak gewisseld. Tegen Leganés bleef hij vervolgens negentig minuten op de bank en donderdag trainde hij individueel.

De middenvelder maakte geen deel uit van de selectie, die trainde in aanloop naar het duel met Sevilla vrijdagavond in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Zijn blessure was vermoedelijk ook de reden dat hij tegen de nummer negentien van La Liga negentig minuten op de bank bleef dinsdagavond. Voor het duel met Sevilla, de nummer drie van Spanje, werd hij terug in de basis verwacht, maar nog altijd traint hij dus individueel.

Ook Sergi Roberto deed niet mee bij de groepstraining bij FC Barcelona en deed individuele oefeningen. El Mundo Deportivo verwacht dat het duo wel gewoon bij de wedstrijdselectie, maar een zekerheid is dat dus nog niet. Dat geldt voor een basisplaats natuurlijk helemaal. Verder was de selectie compleet en deden jeugdspelers Peña, Riqui Puig, Araujo, Saverio, Collado, Monchu, Cuenca en Chumi mee aan de training van de A-selectie.

Lees ookZorgen bij Barcelona om blessure uitgevallen De Jong

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen