'Heracles Almelo haalt Vloet terug naar Eredivisie'

18 juni 2020, 17:07

Rai Vloet keert komend seizoen terug in de Eredivisie. Alleen een medische keuring scheidt hem nog van een dienstverband bij Heracles Almelo. In het Erve Asito stadion ligt een driejarig contract klaar voor de 25-jarige middenvelder van Excelsior.

Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagmiddag. Heracles pikt Vloet transfervrij op, omdat diens contract in Rotterdam afliep. Als speler van Excelsior heeft Vloet een goed seizoen achter de rug. Hij maakte veertien doelpunten en bereidde ook nog eens zes treffers voor. Voor Heracles, dat al wel huurling Delano Burgzorg definitief vastlegde, wordt Vloet de eerste versterking voor het nieuwe seizoen.

De Brabander komt oorspronkelijk uit de opleiding van PSV, maar bij de Eindhovenaren brak hij nooit door. In de Eredivisie speelde hij wel voor SC Cambuur en NAC Breda. Op buitenlandse bodem kon Vloet geen potten breken. Na zijn vertrek in de zomer van 2018 speelde hij in een seizoen voor Frosinone (Italië) en het Belgische Sint-Truiden, waarna Excelsior hem terughaalde naar Nederland. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen