Degradatiezorgen Krul en Norwich City blijven onverminderd groot

19 juni 2020, 20:52

Norwich City blijft ook na de hervatting van de Premier League hard afstevenen op degradatie. De club van Tim Krul was vrijdagavond op het eigen Carrow Road niet opgewassen tegen Southampton. De hekkensluiter leed een duidelijke en kansloze 0-3 nederlaag.

De eerste minuten waren nog hoopgevend voor Norwich, maar het bleek allemaal valse hoop. Southampton was een maatje te groot voor de thuisploeg en dat werd vooral in de tweede helft duidelijk. The Saints lieten Norwich in de tweede helft als een kaartenhuis in elkaar vallen.

In de eerste helft solliciteerde Southampton al naar een voorsprong. Krul, de lat en ook een gebrek aan ritme stonden dit in de weg. Met zijn schot op het aluminium was Danny Ings nog het dichtste bij voor de gasten. Ings had zijn vizier vroeg in de tweede helft wel goed op scherp. Met een schot in de verre hoek liet hij Krul kansloos.

Vanaf de openingstreffer stortte Norwich in. Southampton sneed een paar keer doodeenvoudig door de defensie van Norwich. Het resulteerde uiteindelijk in nog twee doelpunten. Onbedreigd schoot Stuart Armstrong raak in de korte hoek en na balverlies haalde Nathan Redmond de trekker over voor de bezoeker.

Voor Norwich-manager Daniel Farke vielen er verder ook nauwelijks lichtpuntjes te noteren. Met acht punten achterstand en nog acht duels op het programma, is een nog groter wonder nodig om The Canaries te behoeden voor degradatie. Southampton lijkt na de zege niet serieus meer in problemen te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen