Bergwijn houdt gemengde gevoelens over aan herstart

20 juni 2020, 10:31

Even leek het erop dat Steven Bergwijn vrijdagavond de matchwinnaar zou worden bij Tottenham Hotspur tegen Manchester United. Een paar minuten voor tijd scoorden de bezoekers echter de 1-1, waardoor het doelpunt van de Nederlandse aanvaller de Spurs slechts een punt opleverde. "Ik sta hier met gemengde gevoelens", sprak Bergwijn direct na de wedstrijd.

De oud-aanvaller van PSV opende halverwege de eerste helft de score na een knappe individuele actie. "Serge (Aurier, red.) veroverde de bal op het middenveld en ik zag de mogelijkheid om de één-tegen-één-situatie op te zoeken. Dat lukte en daarna scoorde ik", aldus Bergwijn, die eenvoudig langs Harry Maguire dribbelde en de bal vervolgens zo hard richting doel schoot dat David De Gea een doelpunt niet kon voorkomen.

Lees ookBergwijn ziet heldenrol tegen United in rook opgaan

"De eerste helft speelden we goed. Met Sonny (Heung-min Son, red.) kregen we nog een goede kans, maar De Gea hield de bal uit de goal", gaat Bergwijn verder. Nadat hij in de tweede helft was gewisseld, kwam Manchester United vanaf de strafschopstip op gelijke hoogte. "De tweede helft wachtten we te veel af en zetten we ze te weinig onder druk. Daardoor maakten we het onszelf moeilijk. Het is frustrerend om op deze manier een doelpunt tegen te krijgen."

Al met al lijkt Bergwijn te kunnen leven met het gelijkspel. "We kunnen positief op de wedstrijd terugkijken, als team speelden we goed", aldus Bergwijn, die hersteld is van een enkelblessure. "Soms voel ik nog wat pijn, maar het gaat goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen