Wolverhampton Wanderers houdt zicht op miljardenbal

20 juni 2020, 20:24   Bijgewerkt: 20 juni 2020, 21:53

Wolverhampton Wanderers blijft een belangrijke kandidaat voor deelname aan de Champions League. Het elftal van Nuno Espirito Santo zegevierde op bezoek bij West Ham United (0-2) en kwam daarmee in de Premier League op gelijke hoogte met Manchester United. Ook houdt de club Chelsea als nummer vier in het vizier.

Wolves speelde zaterdagavond niet als een Champions League-deelnemer. In hun eerste wedstrijd sinds de coronacrisis verzorgde de ploeg samen met West Ham eerder zomeravondvoetbal. Beide ploegen leverden een teleurstellende eerste helft af en ook de tweede helft was erg gezapig aan beide kanten.

Een bevlieging van invaller Adama Traoré brak de wedstrijd open in Londen. Op snelheid bereikte hij de achterlijn en leverde de aanvaller een puntgave voorzet af op Raul Jimenez. De spits stond vervolgens op de juiste plek en kopte raak. Een andere invaller besliste in de slotfase het duel definitief. Met een keiharde volley bij de tweede paal bezorgde Pedro Neto de gasten de volle buit.

Met de zege profiteert Wolverhampton volop van het gelijkspel van Manchester United tegen Tottenham Hotspur. Beide ploegen delen na dertig duels de vijfde plaats, maar beschikt United over een beter doelsaldo. Wanneer de straf van Manchester City gehandhaafd blijft, is ook de vijfde plaats goed voor een Champions League-ticket. Het verschil met nummer vier Chelsea is twee punten, maar de Londenaren speelden wel een wedstrijd minder.

Lees meer: regels%20van%20Financial%20Fair%20Play.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen