'Druk op Sarri neemt toe bij Juventus: in de clinch met Pjanic'

21 juni 2020, 13:34

Maurizio Sarri dreigt de controle te verliezen bij Juventus. De oefenmeester ligt onder vuur na de verloren bekerfinale tegen Napoli. Voor de hervatting van de Serie A tegen Bologna zou de Italiaanse coach besloten hebben om Miralem Pjanic te slachtofferen, wat bij de middenvelder volledig verkeerd viel. Daardoor botste hij met Sarri.

Dat schrijft het Italiaanse medium La Stampa althans. Aaron Ramsey gaat de middenvelder vervangen in het elftal, al zou hij tegen Napoli al niet hebben gespeeld. De blessure van Sami Khedira gooide echter roet in de plannen van Sarri, die daardoor Pjanic wel opstelde, maar niet tevreden was over diens optreden. Het feit dat hij hem gaat vervangen, zorgt voor veel onrust achter de schermen.

En rustig was het tot dusver sowieso amper dit seizoen bij Juventus, dat onder Sarri nog maar weinig overtuigt. Ook in de competitie is Juventus zeker niet langer ongenaakbaar en in de Champions League werd het eerste duel tegen Olympique Lyon voor de coronastop verloren. Cristiano Ronaldo's zus was recent heel kritisch over de Italiaan en zou dat mede hebben gedaan op informatie van haar broer: de Portugees baalt ervan in de spits te moeten spelen.

Aan het begin van dit seizoen werd de Italiaanse Supercoppa ook al verloren door Juventus (1-3 van SS Lazio). La Gazzetta dello Sport schreef recentelijk dat Sarri onder druk staat in Turijn, maar een knoop was er over zijn toekomst volgens het Italiaanse medium nog niet doorgehakt. Tegen Bologna is in ieder geval een goed resultaat nodig om de boel niet te laten escaleren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen