'AS Roma zet Vertonghen ook op wensenlijstje als alternatief'

21 juni 2020, 14:03   Bijgewerkt: 22 juni 2020, 12:02

Jan Vertonghen heeft er een potentiële werkgever bij. De Belgische verdediger van Tottenham Hotspur beschikt over een aflopend contract en werd al aan talloze clubs gelinkt, maar sindskort heeft ook AS Roma zich in het lijstje geïnteresseerden gevoegd. Hij zou in beeld zijn voor de vacature die Chris Smalling achterlaat.

Dat schrijven diverse Italiaanse media, waaronder Il Messaggero, Corriere dello Sport en transferexpert Nicolò Schira. De Romeinen zijn zeer tevreden over huurling Smalling en zouden hem graag houden, door de coronacrisis is een transfersom echter problematisch. Te meer omdat zijn huidige werkgever, Manchester United, niet bereid is om hem voor een appel en een ei te laten gaan.

Omdat Franco Baldini technisch directeur is van AS Roma en hij in het verleden de Belg naar Tottenham Hotspur haalde, is de link naar Vertonghen snel gelegd. Als AS Roma er niet in slaagt om een deal te sluiten met United, zou hij beeld zijn om de achterhoede te versterken.

Lees ook: Vertonghen ligt door coronacrisis nog beter in de markt

Eerder viel de naam van Vertonghen ook al bij onder andere Internazionale, FC Barcelona en Ajax. De Belg blijft Spurs vermoedelijk nog een maand trouw omdat de Premier League doorloopt, maar daarna vertrekt hij na acht seizoenen definitief. Als hij eerder een nieuwe club vindt, is het echter ook niet uitgesloten dat hij zijn laatste wedstrijd voor Spurs al heeft gespeeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen