NEC pakt door en completeert technische staf met nieuwe namen

21 juni 2020, 16:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NEC heeft zich slagvaardig getoond wat betreft het samenstellen van de technische staf. De club uit Nijmegen stelde eerder al Rogier Meijer aan als nieuwe trainer en hij weet sinds zondag wie er komend seizoen in zijn staf zullen zitten. De club heeft met Marco van Duin (foto) en Stefan Maletic namelijk de laatste twee personen aan boord gehaald.

Van Duin is de nieuwe keeperstrainer en volgt Gábor Babos, die naar NAC Breda is vertrokken, op. Maletic gaat samen met Ron de Groot als assistent-trainer fungeren bij NEC. Beide nieuwelingen hebben voor één seizoen getekend in Nijmegen. Van Duin is een oude bekende van de club: de 33-jarige oud-doelman kwam tijdens zijn carrière onder meer uit voor Ajax, NEC en Sparta Rotterdam. Afgelopen zomer zette hij bij FC Groningen een punt achter zijn carrière.

Ook Maletic is een jonge trainer: de eveneens 33-jarige assistent kwam tijdens zijn loopbaan uit voor BK Frem, TOP Oss, Celik Zenica, Stuttgarter Kickers, Achilles'29 en Burton Albion. Na zijn carrière stortte hij zich op een carrière als trainer en maakte hij al vlieguren bij FC Groningen en PSV. Zijn klus is Nijmegen is zijn eerste echte trainersklus in het betaalde voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen