KNVB en clubs geven Eredivisie Vrouwen nieuwe impuls

22 juni 2020, 09:23

De KNVB en clubs geven de Eredivisie Vrouwen een boost. De partijen hebben een commercieel convenant met elkaar gesloten. Hiermee kan de competitie op zoek naar partners, waaronder een naamgever voor de competitie, een media- en een maatschappelijk partner. Het convenant komt voort uit de ambitie om de Eredivisie Vrouwen tot een topcompetitie in Europa te maken.

Het doel van het convenant om meer gezicht te geven aan de Eredivisie Vrouwen en de commerciële en maatschappelijke waarde van de competitie te vergroten. De terugkeer van Mandy van den Berg, Sari van Veenendaal (beiden PSV) en Stefanie van der Gragt (Ajax) naar Nederland zorgden recent al voor een sportieve impuls.

"Als we door willen pakken, dan kan dat alleen samen, daar is iedereen van overtuigd", zegt Kirsten van de Ven, de manager vrouwenvoetbal van de KNVB. "De KNVB zal het voortouw nemen in de commerciële exploitatie van de Eredivisie Vrouwen, waarbij ook commerciële rechten van de OranjeLeeuwinnen kunnen worden toegevoegd aan de nieuwe Eredivisie Vrouwen partnerships. Dit alles met als doel de Eredivisie Vrouwen op alle fronten sterker te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen