Kuipers en Makkelie leiden halve finale van Griekse beker

22 juni 2020, 16:21

Danny Makkelie en Björn Kuipers gaan binnenkort de halve finales van de beker in Griekenland fluiten. De arbiters doen dat op verzoek van de Griekse voetbalbond en de UEFA, dat de Nederlandse scheidsrechters graag ritme op wil laten doen voor het restant van de Champions- en Europa League.

Dat schrijft de KNVB. Team Makkelie krijgt de leiding over het duel tussen Aris Saloniki en AEK Ahene, terwijl Kuipers Olympiakos Piraeus – PAOK Saloniki fluit. Beide duels staan op 24 juni op het programma, waardoor ze in aanloop naar de hervatting van de Europese competities weer wedstrijden in de benen krijgen.

Het Nederlandse duo staat er bij de UEFA goed op en zou normaliter nog in actie komen in het restant van het Europese toernooi, maar omdat er in Nederland niet meer gevoetbald wordt, krijgen ze toch nog een kans om duels te fluiten. De heenwedstrijden van de halve finales zijn voor de coronastop al gespeeld: AEK Athene won de eerste wedstrijd van Aris Saloniki (van Lerin Duare) met 2-1. PAOK Saloniki (van Diego Besieswar) was in het eerste duel met 3-2 te sterk voor Olympiakos Piraeus.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen