Agüero naar Barcelona voor onderzoek, CL in gevaar

23 juni 2020, 16:16

Sergio Agüero is dit Premier League-seizoen vermoedelijk niet meer inzetbaar voor Manchester City. De aanvaller viel maandagavond uit bij de Engelse topclub met een knieblessure en Pep Guardiola liet al weten dat zijn kwetsuur vermoedelijk niet meevalt. Dat is bevestigd door The Citizens, bij wie hij twijfelachtig is voor het restant van de Champions League.

De aanvaller heeft al langer last van zijn knie en moest maandagavond nadat City een strafschop kreeg tegen Burnley zelfs naar de kant. "Het ziet er niet goed uit. De laatste maand had hij last van zijn knie en nu voelde hij weer iets", zei Guardiola direct na het duel. De zorg blijkt gerechtvaardigd, want de Argentijn reist naar Barcelona af om een specialist te bezoeken.

Volgens de Engelse media zou hij de rest van dit Premier League-seizoen niet meer in actie komen en is hij ook voor het restant van de Champions League een serieus twijfelgeval. Hij zou namelijk minimaal vijf weken uit de roulatie liggen. In het miljardenbal wacht voor City nog de return tegen Real Madrid na een 3-1 zege in eigen huis.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen