'Arthur kost Juve tachtig miljoen, prijs van Pjanic nog niet bepaald'

23 juni 2020, 17:50

FC Barcelona en Juventus hebben naar verluidt een akkoord bereikt over de transfer van Arthur (23). De Braziliaan gaat voor liefst tachtig miljoen euro naar Turijn overstappen. Miralem Pjanic (30) moet de omgekeerde weg bewandelen, maar over hem is nog geen overeenkomst bereikt tussen beide clubs.

Dat schrijft het doorgaans zeer goed geïnformeerde Sky Italia. Arthur levert de Catalanen tachtig miljoen euro op, mits de middenvelder ook een persoonlijk akkoord kan bereiken met Juventus. Die kans is groot, omdat hem een beter contract ligt te wachten dan hij momenteel bij FC Barcelona heeft. Maurizio Sarri wil zijn elftal bovendien om de middenvelder heen bouwen.

Pjanic zou anderzijds juist wel al een persoonlijk akkoord hebben met de Catalaanse grootmacht, maar over hem is de vraagprijs juist het heikele punt. De Oude Dame wenst liefst zeventig miljoen euro, maar dat is voor FC Barcelona behoorlijk te fors. De verwachting is dat het dus geen ruildeal wordt, maar Juve nog enkele miljoenen overmaakt.

Lees ook: Juventus en FC Barcelona willen ruildeal Pjanic/Arthur

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen