Frenkie de Jong mist komende vier duels van Barcelona

23 juni 2020, 21:15

Frenkie de Jong staat ook zeker de komende wedstrijden nog buitenspel bij FC Barcelona. De middenvelder kampt met een spierblessure en hoewel de eerste berichten waren dat die mee zou vallen, is hij er in elk geval ook tegen Celta de Vigo, Atlético Madrid en Villarreal niet bij.

Dat schrijft het dagblad AS althans op basis van betrouwbare bronnen binnen de club. De Nederlandse middenvelder viel tegen Real Mallorca uit met een kwetsuur, maar zat tegen Leganés nog bij de wedstrijdselectie. Vervolgens bleek de blessure niet mee te vallen en ontbrak hij tegen Sevilla helemaal in de wedstrijdselectie en dat is dinsdagavond tegen Athletic Bilbao niet anders. De Jong zou zelf niet tevreden zijn met de behandeling van de medische staf van FC Barcelona en heeft een verzoek ingediend om tijdelijk terug naar Nederland te mogen. 

Lees ook: 'Frenkie de Jong en Barca-spelers niet blij met medische staf'

Daar valt wat voor te zeggen, want de eerste berichten waren dat het een hele lichte blessure was en dat werd door trainer Quique Setién ook zo gecommuniceerd. Dat blijkt voorlopig niet aan de hand, want De Jong ligt er nog minimaal vier duels uit en sommige Spaanse media stellen zelfs dat hij wordt gespaard voor het restant van de Champions League. Zeker is dat hij in elk geval voorlopig ontbreekt bij FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen