Lozano maakt deze keer goede beurt: "Ik koester geen wrok"

24 juni 2020, 11:22

Hirving Lozano heeft een goede beurt gemaakt bij Gennaro Gattuso. De oud-PSV'er besliste gisteravond (dinsdag) de uitwedstrijd van Napoli tegen Hellas Verona (0-2). Vorige week werd Lozano nog van de training gestuurd. "Ik koester geen wrok", aldus Gattuso, die de Mexicaan in de 84ste minuut binnen de lijnen bracht. 

"Al mijn spelers zijn belangrijk, zeker nu ik vijf keer mag wisselen. Lozano kreeg vandaag een mooie mogelijkheid, misschien krijgt Amin Younes die volgende week wel. Als onderdeel van een groep moet je allemaal hetzelfde doel hebben en honderd procent geven", zegt Gattuso tegen DAZN.

Lees ook: de%20van%20de%20training%20gestuurd.

De openingstreffer van Napoli kwam op naam van Arek Milik. De toekomst van de voormalige spits van Ajax is nog ongewis. Als hij zijn nog eenjarige contract niet wil verlengen, doet Napoli hem in de verkoop. Gattuso: "Het is niet mijn geld, dus ik praat er niet over. Arek weet dat ik weinig andere spitsen een verbetering voor ons vind. Hij kent het respect dat ik voor hem heb, als speler en als persoon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen