Lato: "Uiteindelijk heeft PSV zich geëxcuseerd voor de situatie"

24 juni 2020, 12:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft Toni Lato excuses aangeboden voor zijn totaal mislukte periode in Eindhoven. Als beoogd nieuwe linksback werd de Spanjaard gehuurd van Valencia, maar speelde hij geen enkel Eredivisie-duel. In de winter gingen club en speler alweer uit elkaar. "Uiteindelijk heeft PSV zich geëxcuseerd voor de situatie", laat de huidige speler van Osasuna weten.

"Het was de vorige trainer van de club die me niet opstelde", zegt Lato in het Eindhovens Dagblad. Mark van Bommel liet Lato alleen een paar tellen opdraven in het Europese duel met Apollon Limassol. Daarna deed ook Ernest Faber ook geen beroep op de verdediger. Wel heeft Lato nog contact met Gaston Pereiro, Armindo Bruma en Erick Gutierrez. "En met Mart van den Heuvel (uittredend teammanager, red.). Hij is geweldig."

De tweede seizoenshelft speelt Lato op huurbasis voor Osasuna, dat vanavond op bezoek gaat bij Deportivo Alaves. Een basisspeler is Lato daar niet, maar krijgt hij er al wel meer speeltijd dan bij PSV. "Voor de coronaperiode heb ik mijn debuut gemaakt voor de club en ook tegen Atlético stond ik onlangs in de basis", zegt Lato, die bij Valencia nog over een driejarig contract beschikt. "In principe ga ik volgend seizoen voor Valencia spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen