Rodríguez baalt van rol bij Real: "Zou graag willen weten waarom"

24 juni 2020, 17:44

De rol van James Rodríguez bij Real Madrid lijkt behoorlijk uitgespeeld. De Colombiaanse middenvelder mocht dinsdag in de basis starten tegen Real Sociedad (1-2) en werd na tachtig minuten gewisseld. Hij was blij om weer een speeltijd te krijgen.

Zelden komt de middenvelder nog aan de bak. "Waarom ik zo weinig speel? Dat is een goede vraag, ik zou graag de reden weten", is hij duidelijk in zijn taal tegen Gol Caracol. "Voor elke speler die niet in actie komt, is het lastig." In Spaanse media wordt er vaak gerept over een slechte houding van de middenvelder op het trainingsveld, maar dat is volgens hem onzin.

De 28-jarige speler gedraagt zich volgens hemzelf wel uitstekend bij Real. "Het zijn leugens. Ik snap niet waarom mensen mijn professionaliteit in twijfel trekken. Dat kan ik niet accepteren. Ik werk altijd keihard. Ik zet me altijd in", aldus de topscorer van het WK 2014. In dit seizoen kwam hij tot dusver niet verder dan acht duels in La Liga, waarin hij één keer scoorde. De voorgaande twee seizoenen speelde hij op huurbasis voor Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen