VVV-directeur Bogers: "Zwartste scenario kan de prullenbak in"

24 juni 2020, 20:20

Bij VVV-Venlo is er verheugd gereageerd op de persconferentie van premier Mark Rutte van woensdag. De premier liet weten dat er vanaf 1 september weer fans bij wedstrijden mogen zijn en dat is een opsteker voor de clubs. VVV gaat de seizoenkaarthouders voorrang geven.

Dat meldt de club kort na de persconferentie van Rutte. In elk stadion zal maar een beperkt aantal fans worden toegelaten. 'Feit is wél dat we als club op dat moment keuzes zullen moeten maken in het 'toegangsbeleid'', schrijft VVV. 'Uiteraard zullen we daarbij voorrang geven aan seizoenkaarthouders, onze trouwe bezoekers. Zij krijgen het eerste recht om bij wedstrijden in het stadion aanwezig te zijn. Daarbij moet ik wél opmerken dat we uiteraard nog géén enkele garantie kunnen geven.'

Algemeen Directeur Marco Bogers reageert op de clubwebsite. Hij is blij met het nieuws. "Gelukkig kan het zwartste doemscenario de prullenbak in en hoeven we onze competitiewedstrijden in ieder geval niet in een compleet leeg stadion af te werken. En dat is al heel goed nieuws! We moeten uiteraard afwachten wat de exacte regelgeving gaat worden vanuit de KNVB wat betreft inrichting en capaciteit. Als dat bekend is kunnen we uiteraard pas kijken om hoeveel toeschouwers het precies gaat en welke eventueel aanvullende mogelijkheden Covebo Stadion - De Koel - ons nog kan bieden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen