Duitsland vermoedelijk met Kehl en Borowski

4 juli 2006, 16:28

Bastian Schweinsteiger moet tegen Italië mogelijk genoegen nemen met een plaats op de bank. De jonge middenvelder stond tot vandaag bij elke WK-wedstrijd in het basisteam van Jürgen Klinsmann, maar de oefenmeester lijkt ditmaal te kiezen voor de ervaring van Tim Borowski. Sebastian Kehl speelt vermoedelijk als defensieve middenvelder in plaats van de geschorste Torsten Frings.

Het Duitse team was tot op heden het toonbeeld van continuïteit, maar uitgerekend voor de halve finale tegen Italië lijkt Klinsmann te gaan snijden in zijn team. Hoewel er natuurlijk nog niets zeker is, wijst volgens Duitse media alles er op dat Schweinsteiger gepasseerd gaat worden. Werder Bremen-spelmaker Tim Borowski, die tegen Argentinië sterk inviel, lijkt de jongeling uit de basis gespeeld te hebben. 

Sebastian Kehl, die zijn brood verdient bij Borussia Dortmund, krijgt vermoedelijk de lastige taak om Francesco Totti uit de wedstrijd te spelen. Kehl zal spelen als meest defensieve middenvelder, schuin achter Michael Ballack. In zijn rol is Kehl de vervanger van Torsten Frings, die geschorst is naar aanleiding van zijn rol in de knokpartij na het duel met Argentinië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen