PEC verlengt met Hauptmeijer, commercieel directeur vertrekt

26 juni 2020, 14:56

Mike Hauptmeijer speelt ook volgend seizoen voor PEC Zwolle. De 23-jarige doelman heeft zijn aflopende contract met één seizoen verlengd. Tot dusver moest hij zich schikken in een reserverol en stond de reservedoelman voornamelijk bij de beloftenploeg onder de lat. Komend seizoen hoopt Hauptmeijer zich te mengen in de concurrentiestrijd tussen Michael Zetterer en Xavier Mous.

"Het doet me goed mijn contract hier te verlengen. Inmiddels ga ik alweer het dertiende seizoen bij de club in en dat voelt vertrouwd", reageert Hauptmeijer op het clubkanaal van de Blauwvingers. "Aan de andere kant wil ik ervoor waken niet in een comfortzone terecht te komen. Het komende jaar wil ik mezelf dan ook verder ontwikkelen en de concurrentiestrijd binnen de lijnen met Michael Zetterer en Xavier Mous op scherp zetten."

Commercieel directeur moet vertrekken

PEC Zwolle maakte vandaag (vrijdag) ook slecht nieuws bekend. De club is genoodzaakt per 1 september afscheid te nemen van commercieel directeur Edwin Peterman, die twee jaar eleden Joost Broers opvolgde. "De coronacrisis heeft voor PEC Zwolle, en veel andere voetbalorganisaties, flinke gevolgen. Om de impact van deze crisis en de daarmee gepaarde kosten zoveel mogelijk te reduceren, hebben wij als directieteam van de club een analyse van de organisatie gemaakt", licht voorzitter Adriaan Visser toe. "Door de teruglopende sponsorinkomsten en de doorontwikkelingen van het commerciële team, zijn wij gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat wij, op dit moment, minder behoefte hebben aan een commercieel directeur."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen