Lewandowski gekroond tot beste speler van de Bundesliga

26 juni 2020, 18:28

Bayern München-aanvaller Robert Lewandowski is gekozen tot de beste speler van de Bundesliga van het afgelopen seizoen. De topscorer van Duitsland, voor de derde keer in de afgelopen vijf seizoenen, brak dit seizoen meerdere records en is daarvoor beloond. Met een enorm overwicht werd de spits gekozen tot de beste van afgelopen seizoen.

Lewandowski werd gekozen voor de prijs, waarvoor door publiek en experts gestemd kon worden. Zij zagen de spits in de eerste elf duels minimaal één goal maken. Tevens scoorde Lewandowski de meeste goals in één seizoen door een buitenlander ooit en kroonde zich met de 33 treffers bovendien ruimschoots tot topscorer van de competitie. Daarin is overigens nog wel één speeldag te spelen, dus is die titel nog wel officieus. Met Bayern München won hij al de landstitel en is hij nog in de race voor de DFB-Pokal, waarin het in de finale staat tegen Bayer Leverkusen.

Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Timo Werner (Leipzig), Amine Harit (Schalke 04), Erling Haaland (Borussia Dortmund) en Serge Gnabry (Bayern Mnchen) waren de andere genomineerden, maar legden het duidelijk af tegen de Pool. Lewandowski verzamelde namelijk meer dan de helft van het totale aantal stemmen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen