Gisteren gemist: Kökcü blijft bij Feyenoord, De Ligt soort bij Juve

27 juni 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 26 juni.

Feyenoord houdt Kökcü met contract tot en met 2025 aan boord

Feyenoord heeft vrijdag een akkoord bereikt met Orkun Kökcü over een nieuw contract. De middenvelder gaat zijn handtekening zetten onder een verbintenis die hem tot en met liefst 2025 (!) aan de club bindt. Daarmee krijgt het talent een fikse opwaardering van zijn contract, zowel in lengte als ook in de voorwaarden. Bovendien is een transfer in de komende zomer zo goed als zeker uitgesloten.

De Ligt draagt bij aan royale zege van matig Juventus op Lecce

Juventus heeft vrijdagavond een zeer plichtmatige zege geboekt op Lecce. Na een bijzonder matige eerste helft, liep de Oude Dame in het tweede bedrijf over de tien man van de laagvlieger in de Serie A heen. Hoogstaand was het echter geen seconde, maar net als tegen Bologna waren doelpunten van Ronaldo en Dybala genoeg om de voorsprong in de titelstrijd te behouden. Ook Gonzalo Higuaín en Matthijs de Ligt kwamen op het scoreformulier (4-0). 

'Ajax gooit serieus visje uit naar aanvaller Jahanbakhsh'

Ajax onderzoekt de mogelijkheid om Alireza Jahanbakhsh (26) terug te halen naar de Eredivisie. De aanvaller van Brighton & Hove Albion komt in Engeland amper aan de bak en wordt in Amsterdam gezien als een multi-inzetbare kracht voorin. De Amsterdammers hebben zich nog niet officieel gemeld bij diens Engelse werkgever, maar informeel wel geïnformeerd.

'PEC haalt Strieder binnen: contract voor twee seizoenen'

PEC Zwolle gaat zich voor komend seizoen versterken met Rico Strieder. De Duitse middenvelder komt over van FC Utrecht en tekent een contract voor twee seizoenen in Overijssel. Afgelopen seizoen werd hij al verhuurd door de Domstedelingen. Er wordt een kleine transfersom betaald en er is een doorverkoopclausule bepaald.

De Guzman vertrekt in zomer transfervrij bij Eintracht

Jonathan de Guzman (32) verlaat Eintracht Frankfurt na dit seizoen transfervrij. De middenvelder heeft een aflopend contract en inmiddels is in overleg besloten dat er een einde komt aan de samenwerking. In totaal speelde hij 67 officiële wedstrijden namens de club, waarin hij viermaal scoorde en vijftien assists gaf.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen