PSV hoeft niet per se te verkopen en hoopt nog op Rodríguez

27 juni 2020, 09:19

Ondanks de coronacrisis, hoeft PSV deze zomer niet per se spelers de deur uit te doen. Dat stelt technisch manager John de Jong in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Hij stelt dat de blikvangers van het elftal normaliter gewoon in Eindhoven blijven.

Mohamed Ihattaren, Donyell Malen en Denzel Dumfries worden begeerd door meerdere grote clubs, maar volgens De Jong blijft het trio vooralsnog in de Eredivisie. "Al kun je nooit alles vooraf precies voorspellen, omdat onduidelijk is wat andere clubs gaan doen en soms hebben spelers zelf een realistische wens waarbij we proberen om mee te denken."

Wie mogelijk wel vertrekt, is Derrick Luckassen. De verdediger speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij Anderlecht en gaat dat mogelijk ook in 20/21 doen. Ook voor Jorrit Hendrix en Jeroen Zoet is de kans reëel dat er een eind komt aan hun tijd in Eindhoven.

Rodríguez

De Jong heeft een langer verblijf van verdedier Ricardo Rodríguez nog niet uit zijn hoofd gezet. De gehuurde back van AC Milan maakte een goede indruk, maar verdient ook een royaal salaris. "De kans is misschien klein dat het lukt, maar we blijven geïnteresseerd en hij is het type speler dat ons kan helpen om onze ambities waar te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen