Cruciale slotdag voor Bosz en Klaassen: "Wij blijven hoopvol"

27 juni 2020, 09:57

De laatste speeldag in de Bundesliga wordt voor Peter Bosz (Bayer Leverkusen) en Davy Klaassen (Werder Bremen) van cruciaal belang. De trainer wil nog een Champions League-ticket, de middenvelder hoopt niet te degraderen.

Leverkusen staat in de finale van de DFB Pokal en gaat waarschijnlijk naar de laatste acht van de Europa League, maar toch zijn er mokkende gezichten bij de ploeg van Bosz. De club lijkt naast een Champions League-ticket te grijpen. Leverkusen staat immers vijfde. Zelf moet het winnen van Mainz 05, terwijl Hertha BSC dan moet stunten op bezoek bij Borussia Mönchengladbach. Bosz acht de kans klein. "Maar, wij blijven hoopvol", geeft hij aan bij de NOS. "We hebben vorig jaar laten zien dat het mogelijk is."

Klaassen hoopt met Werder

Voor Werder Bremen dreigt een unieke gebeurtenis. De club met de langste periode in de Bundesliga moet winnen van FC Köln om niet te degraderen. En Fortuna Düsseldorf moet dan ten onder gaan tegen Union Berlin, anders wacht er voor de tweede keer in de geschiedenis een Bundesligaloos-seizoen voor Werder.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen