Haaland denkt na sterk halfjaar niet aan vertrek bij Dortmund

28 juni 2020, 10:26

Erling Haaland gaat een rustige zomer tegemoet. De Noorse doelpuntenmachine van Borussia Dortmund is niet van plan om na een halfjaar in Duitsland alweer naar een nieuwe club te gaan. De aanvaller wil de komende jaren bij Dortmund blijven spelen.

Haaland speelde met Dortmund zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen, die teleurstellend met 0-4 verloren werd van Hoffenheim. "Ik heb in de winter vol overtuiging voor Dortmund gekozen", zei hij na het duel tegen de Westdeutsche Allgemeine Zeitung. In een halfjaar bij Dortmund scoorde hij dertien keer, waarmee hij zich verder in de belangstelling van de top heeft gespeeld. "Dortmund is één van de grootste clubs ter wereld. Ik heb hier een langdurig contract getekend en ben hier pas net. Ik denk er dus zeker niet aan om de club nu alweer te verlaten."

Dit seizoen werd Dortmund tweede, op grote afstand van kampioen Bayern München. Haaland hoopt dat het gat met de kampioen komend seizoen kleiner is. "Ik wil niet steeds als tweede eindigen, maar ook prijzen winnen, als dat mogelijk is. We moeten de aanval kiezen en onze doelen stellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen