Roda JC ziet af van veeleisende Stoica

4 juli 2006, 18:39

Hij werd gepresenteerd als de opvolger van Simon Cziommer, maar Alin Stoica speelt komend seizoen toch niet voor Roda JC. De transfer van de Roemeense middenvelder is op het laatste moment afgeketst. Stoica verscheen vandaag niet op de training en de club van trainer Huub Stevens lijkt het boek-Stoica te hebben gesloten.

"In een eerder stadium had Roda JC met de zaakwaarnemers van Alin Stoica afgesproken dat hij een aantal dagen op proef zou komen alvorens hem een contract werd aangeboden", schrijft de club uit Kerkrade op haar webpagina. 

"Helaas heeft Alin niet het geduld kunnen opbrengen om zich aan deze afspraak te houden en verscheen derhalve vandaag niet meer op de training. Daarbij komt ook nog het feit dat de speler zelf steeds meer eisen had, terwijl hij in eerste instantie aangaf blij te zijn een kans bij Roda JC te krijgen om weer aan het voetballen te komen."

"Roda JC heeft haar goede wil getoond en er alles aan gedaan om met deze speler tot overeenstemming te komen. Maar bovenstaande problemen hebben de club er toe doen besluiten de onderhandelingen met Stoica te stoppen", aldus de Limburgse club.

Stoica kwam in het verleden jarenlang uit voor onder meer Club Brugge en Anderlecht. De laatste jaren was zijn loopbaan op een zijspoor geraakt, waardoor Roda JC door middel van een korte proefperiode wilde zien of de Roemeen het niveau nog aan kon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen